Cégünkről

Az üzleti kapcsolatok emberi kapcsolatokon és a kölcsönös bizalmon alapulnak. Különösen igaz ez az állítás, amikor a „BIZTONSÁG” az üzlet tárgya. Ha sikerül partnereinkkel hosszú távon, szinte baráti viszonyt kialakítani – akkor elértük célunkat, hiszen az általunk eladott berendezések, tartozékok hosszú évekig állnak szolgálatban és azokat üzemeltetni kell.

A jól elvégzett munka számunkra a szükséges alap, melyre erős várat építhetünk. Építőköveink pedig a rugalmasság, pontosság, lojalitás. Fenti elveknek köszönhető, hogy a WegaTech Kft. 17 év alatt a hazai áruvédelmi piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

Célunk, hogy minden kereskedő, könyvtár vagy egyéb intézmény számára az ideális áruvédelmi megoldást kínáljuk.

Ennek egyik alapfeltétele az a Magyarországon egyedülállóan széleskörű választék, amelyet csak a WegaTech-nél lehet megtalálni és amelyre különösen büszkék vagyunk. A cég olyan világszerte ismert márkák kizárólagos forgalmazója mint:

  • InVue Security (USA, vezetékes áruvédelmi rendszerek, polcbiztonság, vitrinvédelem)
  • Century Hangzho (széferek, pántolók, címkék, kemény etikettek, speciális áruvédelmi kiegészítők, antennák, stb.)
  • Gateway, Tagit, AmerSec (áruvédelmi antennák, tartozékok az összes ismert technológiával)
  • PV-Supa (könyvtári RFID és EM állománykezelő és védelmi rendszerek).

A másik alapfeltétel pedig az a több, mint 23 éves szakmai tapasztalat, amelyet a WegaTech meghatározó szakemberei a legnagyobb áruvédelmi cégeknél gyűjtöttek össze. Rangos referencia listánk bizonyítja, hogy a WegaTech név garanciát jelent a veszteség ellen vívott harcban.