IR Ecosystem™

Egykulcsos biztonsági rendszer, minden kereskedelmi szegmenshez. Egyetlen kulccsal – valamint a négy kategóriába sorolható biztonsági berendezéseinkkel – összetett, a teljes kereskedelmi tevékenységre kiterjedő biztonsági megoldást nyújtunk Önnek. Az IR Ecosystem lehetővé teszi a kereskedelmi védelmi eszközök biztonságos hozzáférését és nyitását, valamint biztosítja, hogy munkatársainál mindig ott legyen a megfelelő kulcs a megfelelő időben.

Hordozható elektronikai cikkek és tartozékok

Az InVue megoldásai a hordozható elektronika cikkek és nagy értékű kiegészítők piacán a világon mindenhol elismertek, köszönhetően a magas fokú védelemnek és a könnyű használatnak. Ellentétben csoportba kötött megoldásokkal, az InVue független riasztó egységet kínál (riasztás a terméken), amelyet bárhol telepíthet az üzlete területén… percek alatt.

InVue PODs

Könnyen használható és méretezhető biztonsági berendezések.

HS Sorozat

High security védelem, ha a helyzet úgy kívánja.

Zips!

Gyors és gazdaságol megoldás a kamerák, tartozékok és hordozható eszközök védelmére.

Wearable Security WS1

Okos-órák kiállítása esetén.

LT Sorozat

A legjobb védelem a tabletek és laptopok esetében.

Sell Thru

Az InVue Sell Thru termékei kitűnő védelmet biztosítanak a zárható szekrények esetén, és növelik az értékesítési teljesítményt a kihelyezett áruk eladásánál. Nyugodtan és magabiztosan kiállíthat nagy értékű termékeket, növelve ezzel azok eladási mutatóit.

IR StopLok

Used with commodity hook.

IR Safers™

Alapvető védelem.

StopLok

Used with InVue locking hook.

Secure Box

A kifüggesztett termékek fokozottabb védelme.

IR Locking Hooks™

For today’s premium accessories

Shelf Tether

Csomagolt termékeknél.

Kabinetzárak

A Smart Lock az első elektronikus zár rendszer, amelyet arra terveztek, hogy kiemelt védelmet biztosítson a szekrényekben/vitrinekben kiállított és tárolt termékeknek. A működési hatékonyság, valamint a gyorsabb kiszolgálási sebesség a Smart Lock megoldást a tökéletes kabinetzár-rendszerré teszi.

Cam Lock

Tárja ki az ajtókat és húzza ki a fiókokat.

Showcase Lock

Üvegajtós fa szekrényekhez.

Drawer Lock

Húzza ki a fiókokat.

Universal Locks

Üvegajtókhoz.

Plunger Locks

Fémvázas üvegajtókhoz, fabetétes ajtókhoz és üveg tolóajtókhoz.

Commercial Security

Az InVue Commercial Security lehetővé teszi a táblagépek üzleti célra történő felhasználását, egyben gondoskodik azok magas szintű védelméről. A CT100 rendkívül könnyen használható és biztosítja a tablet töltését is.

CT100

Kiemelkedő biztonság, egyszerű használat.

CT50

Erős védelem az üzleti felhasználású tabletekhez.

IR2 kulcs, programozó állomás és töltő egység

Az, hogy nincs szükség másik kulcs (kulcsok) használatára, magas fokú rugalmasságot és biztonságot teremt, köszönhetően a programozható IR2 kulcsnak. Használata egyszerű, a programozó állomás minden munkát elvégez. Minden esetben, mikor a kulcsot az IR porthoz érinti, a programozó állomás automatikusan új kóddal látja el az IR2 kulcsot, amely 12 órán át lesz ezáltal használható. Ezután a kulcsot csak ismételt programozás után lehet használni, kivédve ezzel az esetleges elvesztés/ellopás utáni jogosulatlan használatot.

 

ir-key-horizontal_WSweb IR Ecosystem™

Használja ki a rendszer kínálta előnyöket, kérjen tőlünk élő prezentációt a különböző területek védelmi megoldásaira >>