Kedves Látogató

 

Ez az oldal feltöltés alatt van. Természetesen kollégáink a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állnak rendelkezésére, és szolgáltatnak információt ebben a témában. Megértését köszönjük!

Öntapadós (lágy) címkék

Az öntapadós címkéket közvetlenül a védendő termékre, vagy annak csomagolására lehet ragasztani. Ezek a címkék egyszer használatosak, a pénztárnál semlegesítés után elhagyják az áruházat.

 

RF címkék

RF címkék: többféle típusa ismert: 3×3 cm-es, 4×4 cm-es, 5×5 cm, kör alakú, téglalap alakú, fehér, álvonalkódos, fekete, fedőszöveggel nyomtatott. A nagyobb méret nagyobb érzékenységgel párosul. A címkék papír vastagságuk miatt jól rejthetőek, de fém árnyékolásra érzékenyek.

AM címkék

AM címkék: méretük egységes: 44 mm hosszú, 9 mm széles, 1 mm magas. Álvonalkódos, fehér, fekete színben kapható. Speciális kivitel az ún. Insert Label, zárt csomagolásba csúsztatható, vagy a Cover Label, amely egy fedőfóliával teszi nehezebben manipulálhatóvá magát az AM címkét. Jellemző tulajdonságuk az 1 mm vastagság, és hogy csak sík felületre lehet ragasztani.

EM címkék

EM címkék: A legjobban rejthető címketípus, mind mérete, mind pedig alakja, vastagsága miatt. Manapság már szinte kizárólag csak könyvtárakban alkalmazzák a lapok között, vagy fedőcímke alatt. Jellemző méretek: hossz: 63 mm, 90 mm, 120 mm, 160 mm, fehér, áttetsző, a fémszál szélessége változó.