vezetékes árufelügyeleti rendszerek

A piacvezető amerikai InVue Security biztosági berendezései, a POD-ok,  igényes, biztonságos és tartós védelmet nyújtanak telefonok, táblagépek, okosórák,  laptopok, kamerák, VR szemüvegek és számos más elektronikus termék számára.

InVue vezetékes áruvédelmi megoldások

TELEFONOK ÉS TABLETEK

Az InVue új, OnePOD egységes arculatra tervezett platformja különböző biztonsági szinteken garantál optimális vásárlói élményt és értékes vevőanalitikát.

VISELHETŐK

Az InVue Wearables megoldásokat úgy tervezték, hogy a kategóriájában a legmagasabb biztoság szint mellett is kivételes vásárlói élményt nyújthassanak.

ELEKTRONIKUS KIEGÉSZÍTŐK

Olyan biztonsági megoldások, amelyek képesek egy áruház akár több száz termékét gazdaságos védelemmel ellátni. A vásárlói élménykedvéért akár töltéssel együtt is.

KAMERÁK ÉS LAPTOPOK

Védje kameráit, hozzátartózó, vagy csereoptikáit, valamint laptopjait InVue biztonsági bemutató rendszerekkel!

OKOSOTTHONOK

Univerzális InVue platform okosotthon eszközök esztétikus és biztonságos bemutatására.

HIGH SECURITY

InVue High Security megoldások a legértékesebb termékek védelmére. Az iparág-vezető acélszerkezet akár 400 font húzóerőnek is ellenáll.

OneKEYTM

A fenti vezetékes árufelügyeleti megoldások kompatibilisek az InVue OneKEY ökorendszerével, amely egykulcsos üzemeltetést tesz lehetővé üzlete minden áruvédelmi rendszeréhez. A OneKEY ecosystem magas biztonságot, hatékonyabb értékesítést, munkavállalói elszámoltathatóságot és áttekinthető áruházi analitikát kínál.

mindenhez 1 kulcs

Probléma: mindenhez külön kulcs, unatkozó vásárlók

Megoldás: OneKey – 1 kulcs mindenhez!

Analitika – a mindent tudó kulcs

Vevőanalitika

A OneKEY rendszere lehetővé teszi az áttekinthető elemzést. Segít többet megtudni a kihelyezett eszközök  állapotáról , segít megérteni az készülékeken folytatott vásárlói interakciókat, ezáltal elősegíti a megalapozott  döntéshozatalt.